Kennelträff

2023.09.02
WOW! Vilken härlig dag vi haft idag! Delar av Hubbestadsklanen träffades på årets kennelträff, kärt  återseende! Stort tack till Ellen, Alexandra och Louise som på ett inspirerande och givande sätt insturerade i var sin gren inom hundsport. Ellen - viltspår, Alexandra - apportering och Louise - nosework. Tillsammans avnjöt vi en picknick i det gröna och de som ville fick busa tillsammans i fårhagen. Vi är så tacksamma och vi längtar redan till nästa kennelträff!

Kommande kullar

2023.08.21
Vi planerar att para Saffran vid hennes nästa löp kring jul, håll utkik här och på instagram för mer info eller anmäl intresse via kontaktformuläret.

Siris guldklimpar

2023.08..08                                                                                                                                                                                                         Siri är nu mamma till två ljuvliga gula tikar. Vattnet gick men värkarna uteblev så vi fick tyvärr uppsöka veterinären. Efter röntgen och ultraljud konstaterade de att det endast var två valpar och att hjärtljuden var en aning svaga. Siri sövdes och valparna förlöstes med kejsarsnitt. Tjejerna är fullt friska, äter, sover, kissar och bajsar. Siri är en aning påverkad samtidigt knyter hon an fint till sina små guldklimpar och pysslar om dem med omsorg.

Vi går i väntans tider!

15.07.2023
I veckan var Siri (Hubbestads säteri Sorken) på ultraljudsundersökning för att se om är några bullar i ugnen, och tänk att det bakas för fullt! Magic och Siri parades i början på juni. Båda är oerhört lugna och stabila individer samtidigt som de har en extra turbo för träning. Valparna förväntas bli gula och svarta. Följ gärna Magic på instagram @jaktlabben_magic och har du inte kikat in vårt instagramkonto så hittar du det här @hubbestadskennel

Valparna förväntas komma i augusti och vara leveransklara i början av oktober.

Är du intresserad av en av dessa valparna eller från någom av kommande kullar är du varmt välkommen att göra en intresseanmälan här.

Uppdatering kring Silver

2023.02.15

Silver har hittat hem! Vi ser fram emot att få följa honom på sin fortsatta resa genom livet.

Silver, din nya familjemedlem?

2023.02.13

Ibland kommer livet emellan. På grund av ohälsa i familjen som skulle blivit Silvers hem, har han nu fått flytta tillbaka hem till oss här på gården. Återköpet beror inte på Silver utan andra omständigheter. Silver  är en nyfiken, trygg och kontaktsökande kille som vill flytta till sitt föralltid hem. Han är 10 veckor gammal, besiktigad utan anmärknig, stamtavla, doldafel försäkrad, chipmärkt, vaccinerad och avmaskad.

Småskorporna lämnar gården

2023.01.29

Söndagen den 29:onde januari lämnade vi med varm famn över småskorporna till deras nya familjer. Vi ser fram emot att få följa dem på sin resa genom livet. Dagen var intensiv med vetrinärbesiktning, chipmärkning, vaccination, avmaskning och flytt till sitt nya hem. Med sig fick de en påse fylld med tips, råd/info samt goodiebag från oss som kennel, SKK, Agria och Magnussons petfood. 

Valplycka!

2023.01.02
Andra advent lystes gården upp av 6 st fina små valpar. Skorpan är en naturlig och lugn mamma som månar om såväl sina småskorpors välbefinanse som sin egen. Nu är valparna fyra veckor gamla och börjar bli nyfikna på världen. Valparna är leveransklara 29/1.


Här gräddas det småskorpor!

15.11.2022
I förra veckan var Skorpan på ultraljudsundersökning för att se om det bakas några småskorpor, och tänk att det bakas för fullt! Magic och Skorpan parades i början på oktober. Båda är oerhört lugna och stabila individer med hjärtat på rätt ställe. Valparna förväntas bli gula och svarta. Följ gärna Magic på instagram @jaktlabben_magic och har du inte kikat in vårt instagramkonto så hittar du det här @hubbestadskennel

Valparna förväntas komma i början på december och vara leveransklara i början av februari.

Kommande kullar

2022.09.04
I nuläget har vi inga valpar på gården. Vi planerar att para Skorpan vid hennes nästa löp nu i höst, håll utkik här för mer info eller anmäl intresse via formuläret så kommer du få uppdatering per mail.

Spår- och apporteringskurs

Några av Hubbestadsklanen lär sig spåra och apportera tillsammans under hösten och nästkommande vår. 

Kennelträff

2022.07.02

Wow, vilken fantastisk förmiddag vi fick tillsammans! Kärt återseende. Vi är så tacksamma och glada över att se delar av Hubbestadsklanen leka, umgås, träna och byta erfarenheter med varandra. Många slogs av att släktskapet är påtagligt. Stort tack till alla som kom (och som har meddelat att de gärna kommer nästa gång), vi ser redan fram emot att ses igen!


Tiden går fort när man har roligt

2022.04.07
Saffransbullarna växer så det knakar, tänk att de redan är drygt tre veckor gamla. 

Första mötet, en kopp kaffe i solen

2022.03.28
Vi är så otroligt tacksamma över att ni är så många som är intresserade av att köpa en valp av oss. Det är oerhört svårt att välja ut några av er men nu har vi bjudit hem 10 st intressenter (till totalt 7 valpar) för att träffa oss och våra vuxna hundar över en kopp kaffe. Mötet är till för båda parter, vi tycker att det är oerhört viktigt att både vi väljer köpare som att köparna väljer oss som kennel.

Är du fortfarande intresserad av en valp från oss? Vad kul, vi planerar att ha nästa kull till hösten.

Vi har blivit med valpar, igen!

2022.03.21
I tisdags välkomnade vi 9st helt fantastiska valpar till gården. Saffran är en lugn, stabil och tålmodig mamma. Just nu njuter vi av att vara i valpbubblan och kommer kontakta alla som visat intresse för kullen under veckan. Har du missat att göra en intresseanmälan? Maila oss och märk mailet med Saffrans kull -22.

Följ med på deras resa fram till att de är leveransklara vid 8 veckors ålder!

Vi väntar smått igen!

Ultraljudsbild över valpar i Saffrans mage
Ultraljudsbild över valpar i Saffrans mage

13.02.2022
I onsdags var Saffran på ultraljudsundersökning för att se om det bakades några saffransbullar, och tänk att det bakas för fullt! Magic och Saffran parades i mitten på januari. Två oerhört fina individer med hjärtat på rätt ställe. Både vi som kennel och Magics ägare vill behålla en valp från kullen.  Samtliga valpar förväntas bli gula. Följ gärna Magic på instagram @jaktlabben_magic och har du inte kikat in vårt instagramkonto så hittar du det här @hubbestadskennel 

Valparna förväntas komma i mitten på mars och vara leveransklara kring mitten av maj.

2021.09.10 Fick Smulan 8st valpar, alla gula förutom en svart tik. Följ med på deras resa fram till att de är leveransklara vid 8 veckors ålder!

Uppdatering 2021.09.27 Drygt två veckor gamla är vi nu. Vi börjar träna våra ben, öppna våra ögon och öronen börjar färdigutvecklas.

Men vi blir snabbt trötta..
Men vi blir snabbt trötta..

Har du anmält intresse för valp? 

Vad kul, vi kommer inom kort att besvara ditt mail om vi inte redan gjort det. Just nu planerar vi för Saffrans kommande kull, hon bedöms gå i löp kring jul.