VÅRA HUNDAR

SAGA

Saga är född 2014.02.12 och är en avkomma från Stella som tyvärr inte finns med oss längre. Saga är mamma till Smulan och mormor till Saffran och Skorpan.

Mer info om Saga finner du här

SMULAN

Smulan är född 20.03.2017 är en avkomma från Saga. Smulan har gett oss tre stycken fina kullar.  Saffran, Skorpan och Samson är de som vi avlar och avser att avla vidare på i nästkommande led från Smulan. 

Mer info om Smulan finner du här.

SAFFRAN

Saffran är född 03.02.2019 är en avkomma från Smulan, och är helsyster med Skorpan. Saffran bor här hemma på gården tillsammans med mormor Saga och syster Skorpan och dottern Soe. Saffran har fått två av totalt tre kullar (vi väljer att endast ta tre kullar per tik även om SKK godkänner upp till fem). 

Mer info om Saffran finner du här.

SKORPAN

Skorpan är född 14.01.2020 är en avkomma från Smulan, och är helsyster med Saffran. Skorpan bor här hemma på gården tillsammans med mormor Saga, syster Saffran och systerdottern Soe. Vi planerar att para Skorpan nu till hösten, 2022.

Mer info om Skorpan finner du här.

SOE

Soe är född 15.03.2022 är en avkomma från Saffran, och helsyster med Swalka (Hedda). Soe bor här hemma på gården tillsammans med gammelmormor Saga och moster Skorpan och mamma Saffran. 

Mer info om Soe finner du här.

SAMSON

Samson är en av Smulans avkommor som vi valt att behålla avelsrätten på. Samson bor med sina ägare i Jönköping samt Skåne. Samson blev pappa till en kull som kommer föddes i december -22. Har du en tik som du tror skulle matcha med Samson, tveka inte att höra av dig! Följ gärna Samson på instagram @samson.the.great.labrador 

Mer info om Samson finner du här


SNILLE

Snille är en av Saffrans avkommor som vi valt att behålla avelsrätten på. Snille bor med sin ägare i Vrigstad. Har du en tik som du tror skulle matcha med Snille i framtiden, tveka inte att höra av dig! 

Mer info om Snille finner du här

SIRI

Siri är en avkomma från Smulans sista kull. Siri bor hos sin familj i Huskvarna men ägs av oss. Just nu är hon hemma hos oss på gården tillsammans med hennes två valpar. Meriter: Viltspårschampion 

Mer info om Siri (Sorken) finner du här. 

HEDDA 

Hedda  är en avkomma från Saffrans andra kull. Hedda bor hos sin familj i Skillingaryd men ägs av oss med förhoppning om att vi ska kunna para henne med lämplig hane om hon lämpar sig för det. Följ gärna Hedda på instagram @labrador.hedda

Mer info om Hedda (Swalka) finner du här

SMILLA

Smilla är en avkomma från Samson. Smilla bor hos sin familj utanför Skillingaryd men ägs av oss med förhoppning om att vi ska kunna para henne med lämplig hane om hon lämpar sig för det. 

Mer info om Smilla (Tingeling) finner du här

Mer info och uppdateringar kring valpar hittar du under nyheter.